A Társadalomtudományok és Európa-tanulmányok Intézete tisztelettel meghívja Önt a Reframing Europe’s Future. Challenges and Failures of the European Construction című kötet ünnepélyes bemutatójára

MEGHÍVÓ

 

Reframing Europe's Future

Challenges and failures of the European construction

 

Szerkesztette: Jody Jensen, Ferenc Miszlivetz

London, New York: Routledge, 2015

Sorozat: Routledge Advances in European Politics

 

Kedves Kollégák, Kedves Érdeklődők, Kedves Partnerek!

 

A Társadalomtudományok és Európa-tanulmányok Intézete (Kőszeg) tisztelettel meghívja Önt a Reframing Europe’s Future. Challenges and Failures of the European Construction (szerk. Jody Jensen és Miszlivetz Ferenc, Routledge, 2015) című kötet ünnepélyes bemutatójára és az azt követő “Europe’s New Odyssey” című kerekasztal beszélgetésre.

A kötetet bemutatja Kardos Gábor és Szelényi Iván. Az esemény elnöke és moderátora Kroó Norbert akadémikus. Az eseményt Navracsics Tibor, Magyarország EU biztosa nyitja meg.

A kerekasztal beszélgetés résztvevői a kötet szerzői: Hankiss Elemér, Stuart Holland, Jody Jensen, Miszlivetz Ferenc, Palánkai Tibor és Schöpflin György.

 

Az esemény a TÁMOP4.2.4.A/2-11-1-2012-0001 nemzeti kiválósági program keretében kerül megrendezésre, az Európai Unió és a European Social Fund támogatásával.

 

Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia, Felolvasó terem, Budapest, Széchenyi tér 1.

Időpontja: 2014. nov. 20. csütörtök 15.30 óra